Opgeruimd staat netjes….

Zo, vandaag verder met het opruimen van mijn kamer. De overige kasten moeten uitgemest: met name onderin mijn bureaula’s is het nog een grote puinzooi. Niet dat daar iets tussenzit wat weg mag, maar het moet gewoon netter. En die ruimte is er, nu alle boeken netjes in de kast staan.

De boekenkast is opgeruimd: geen boeken meer die me om de oren vliegen en her en der verspreid in mijn kamer liggen. Geen stoffige eierdopjes meer. HEERLIJK!

Alles is weer netjes
Alles is weer netjesOpgeruimd 2Opgeruimd 3

 

En ik ben heel rigoreus te werk gegaan: boeken die ik minstens drie jaar niet meer heb ingekeken zijn in dozen gedaan. Voor een klein gedeelte zie de lijst in mijn vorige post. Daar zitten een hoop Franciscaanse boeken tussen: die gaan naar een medelid van Perfetta Letitia. Verder neemt zij de rest mee: dat wordt uitgezocht en gaat naar De Noabershop in Assen daar kan iedereen die er belang bij heeft een boek ruilen tegen een ander boek.

De boeken die ik niet meer lees krijgen zo een tweede leven. En het oogt niet alleen netter: het geeft rust in mijn hoofd! LESS IS MORE!

Advertenties

Een gedachte over “Opgeruimd staat netjes….

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s