Weekendje (over the)TOP!

Ik ben een weekendje met drie vriendinnen naar Maastricht geweest om daar te gaan genieten van al het mooie en lekkere dat deze aloude stad te boeden heeft.

We sliepen even buiten de stad, in een goed hotel. Niet goedkoop (en ook niet erg Franciscaans) maar wel erg praktisch: gelegen (bijna) naast station Maastricht-Randwijk, de A2, naast het AZM en het MECC zeer toegankelijk, zowel met OV als met de auto. Bovendien een uitstekend (glutenvrij verkrijgbaar) ontbijtbuffet, aardig personeel dat WEET wie vaker komt en dat niet alleen waardeert maar ook laat merken door PERSOONLIJKE begroetingen, en praktische ontbijt- en checkuit-tijden. Lees: tot 12:00 uur ontbijt en tot 17:00 uur op zondag uitchecken. Kost wat maar daar krijg je dan ook wat voor! (Voor wie dit ook wil kan hier een kamer boeken).

Vrijdagavond aten we bij Harry’s : hier hebben ze heerlijk eten, waarvan veel biologisch en alles zelf gemaakt. En dat gebracht door leuk, aardig en attent personeel! Vooral het toetje was goddelijk!

Zaterdag geshopt: mijn vriendinnen hebben kleren, tassen, schoenen gekocht en bij Chauvinis : een leuk, klein winkeltje vol met echt Maastrichtse producten. Echt een aanrader, maar je moet hem wel weten te vinden!

Zaterdagavond was echt het hoogtepunt van het weekend: Vrijthof concert van André Rieu en we zijn helemaal los gegaan! We keken onze ogen uit! En HET allerleukste was toch wel een gastoptreden van Amira Willighagen, het kleine 9-jarige zangeresje uit Nijmegen dat Holland’s Got Talent gewonnen heeft!

Hieronder een impressie van een echt (over the)TOP-weekend! En ik wil iedereen bedanken die dit weekend zo geweldig fantastisch heeft gemaakt!

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s